Portrettfoto av Westlie
 

Gi oss innspill til tariffavtalene

I år er det et hovedoppgjør, og du har derfor anledning til å komme med endringsønsker når det gjelder innhold i tariffavtalen(e) din virksomhet er omfattet av. Vi har laget en løsning på denne siden der du kan skrive dine innspill og sende dem direkte til oss.
Nærbilde av en hånd som skriver på et tastatur.
 

Hvem, hva, hvor - NHO Mat og Drikkes tariffavtaler

Vi har laget en liste over alle tariffavtalene som NHO Mat og Drikke er part i - i alt 17 stykker. Her kan du velge om du vil laste ned tariffavtalen eller om du vil følge aktiviteten på avtalen under lønnsoppgjøret. Du finner forhandlingsutvalg og tariffavtaleansvarlig på hver tariffavtaleside.
Skjermbilde av nettsiden med oversikten over alle overenskomstene.
 

Arbeidsgivers adgang til endringer i arbeidsforholdet

Har du som arbeidsgiver oversikt over hvilke regler som gjelder dersom du vil endre arbeidsoppgavene til en arbeidstaker, redusere arbeidstiden og/eller lønnen eller flytte vedkommende til en annen avdeling i landet? Du finner alt du trenger å vite om styringsretten på Arbinn.
Illustrasjonsfoto av et fly som fly i en annen retning enn de andre flyene i en formasjon
 

Nyhet: Risikostyringsverktøy

NHOs Risikostyringsverktøy ble lansert på HMS-dagen 15. februar. Dette er et digitalt verktøy for kartlegging og styring av HMS-risiko som hjelper deg å systematisere og dokumentere risikovurdering og handlingsplan på en enkel måte. Du finner videoinnføring og verktøyet på Arbinn.
Skjermbilde som forteller at risikostyringsverktøyet er gratis for NHOs medlemmer.